KODIN MYYNTI

1. YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!
Sovitaan tapaamisaika ja varaudu siihen, että kyselen alustavasti tietoja kodistasi (rakennuksen ikä, neliömäärä, huonetilat, tehdyt remontit jne.).

2. TAPAAMINEN PAIKAN PÄÄLLÄ

Tehdään ”tupatarkastus”, jonka yhteydessä kerron asunnon hintaan vaikuttavia keskeisimpiä arvotekijöitä, arvoa nostavia ja laskevia ominaisuuksia. Arvioimme asunnon sijaintia; ympäristötekijöitä ja palveluita. Annan vinkkejä mahdollisista toimenpiteistä, joilla voimme edistää myyntiä. Ja mikä parasta, samalla tutustumme toisiimme.

3. MYYNTISUUNNITELMA, VÄLITYSTARJOUS

Esittelen kotisi myyntisuunnitelman, jonka olen valmistellut antamiesi tietojen perusteella. Annan ajankohtaista tietoa markkinatilanteesta sekä kauppahintatietoja asuinalueellasi myydyistä vastaavanlaisista asunnoista. Myyntisuunnitelman myötä saat tietää, mitä tapahtuu, kun kotisi myynti alkaa ja sen, millä tavalla pidän sinut ajantasalla myynnin edetessä.
Tapaamisemme lopuksi annan kirjallisen välitystarjouksen, jossa on ehdotus myyntihinnaksi, arvio tulevasta kauppahinnasta tilastollisen toteuman perusteella sekä välityspalkkio.

4. MYYNNIN ASIAKIRJAT

Mikäli päädyt käyttämään palvelujani, niin allekirjoitamme yhteisesti hyväksytyn toimeksiantosopimuksen. Lisäksi täytämme erillisen selostusliitteen, jonka avulla toteutamme myyjän lakisääteisen velvollisuuden olennaisten tietojen antamisesta ostajalle. Hankin vaadittavat asiakirjat, josta vielä varmistetaan tietojen oikeellisuus.

5. KUVAAMINEN

Asunnon kuvat otetaan ajankohtana, jolloin kotisi on parhaimmillaan. Ulkokuvat onnistuvat yleensä parhaiten aurinkoisella ilmalla, kun taas sisäkuville riittää normaali päivänvalo. Ulkokuvat pidetään päivitettyinä ajankohdan mukaan. Kuvaamisessa käytän OLYMPUS PEN Lite E-PL 7 -merkkistä kameraa.
Kuvien tarkoituksena on antaa ostajalle todenmukainen kuva kodistasi ja herättää kiinnostus sitä kohtaan.

6. MARKKINOINTI

Paras näkyvyys kotisi myynti-ilmoitukselle saadaan etuovi.com, oikotie.fi ja kotinimun.fi -sivuilla 24/7.
Myyntiesitettä lähetetään asiakkaille sähköpostitse sekä jaetaan yksittäis- ja yleisesittelyissä. Markkinoinnin apuna käytetään myös Facebook- ja Instagram -sivustoja sekä lehtimainontaa.

7. TARJOUKSET

Tarjoukset vastaanotetaan kirjallisina ja toimitetaan sinulle mahdollisimman pian. Tarjousneuvottelujen tavoitteena on saada kodistasi paras mahdollinen hinta ja se, että päädytään sekä sinua että ostajaa tyydyttävään ratkaisuun.

8. KAUPANTEKO

Laadin kauppakirjan, joka lähetetään molempien osapuolten tarkastettavaksi ennen kaupantekoa. Huolehdimme siitä, että kauppakirjassa on mainittu myös kaikki ne asiat, joista myyjä ja ostaja ovat keskenään erikseen sopineet.
Järjestän kaupantekotilaisuuden aikavarauksineen ym. ja kaupanteon jälkeen lähetän kauppaan liittyvät ilmoitukset eteenpäin (verohallinto, isännöitsijä).

 

Välitystoiminnassa noudatan toimialaa koskevaa lainsäädäntöä, kiinteistönvälittäjän eettisiä sääntöjä sekä hyvän välitystavan ohjeita ja muita ohjeistuksia.- KOTINIMUN LKV MYY KOTISI SUN -

© 2018 - 2024 Kiinteistönvälitys KotiniMun Ky LKV & Dynamic Solutions